NOFI Spesialprodukt

NOFI utvikler produkter i fleksible materialer for tøffe forhold. Våre hovedmaterialer er teknisk duk, PEHD konstruksjonsplast og tau i ulike varianter. Våre løsninger er ofte banebrytende, spesielt når vi kombinerer materialtypene.

Presenningsprodukter

NOFI produserer presenningsprodukter etter de mål og behov kunden har. Vi leverer alt fra enkle presenninger til mer kompliserte produkter som trykk-kompenserte subsea-tanker.

Vi har bred erfaring og høy kompetanse. Vårt personell kan gjennomføre styrkeberegninger på produktene, samt tegne og konstruere i 3-D. Trenger du en presenning for å ta vare på dine verdier eller har behov som er mer komplisert, møtes vi gjerne til en samtale slik at vi kan designe og produsere produktet i samarbeid med deg.

Presenninger kan leveres i en rekke forskjellige farger og kvaliteter.

Se gjerne vår brosjyre for nedlasting på siden her.

Sikkerhetsnett

NOFI WOSNET™ (Worlds Strongest Net) er et nett som er vevd i et spesielt mønster der fibrene og tauene går i rett linje uten svekkelse eller strekk pga. knuter eller retningsendringer. NOFI har fått patent på denne veveteknologien, kalt WOSNET-teknologi.

Nett basert på WOSNET-teknologien er spesielt egnet der det er ønskelig å oppnå høy grad av beskyttelse mot tunge fallende eller svingende laster, samtidig som vekten på beskyttelsesstrukturen skal holdes lav. Nettet flyter i vann, og kan lages med en bruddstyrke på flere hundre tonn pr. løpemeter både vertikalt og horisontalt. Det er produsert av fiberen UHMWPE Dyneema® (reg. varemerke DSM, Holland) SK75 som markedsføres som "the worlds strongest fibre".

NOFI SLOTNET er en spesialvariant som installeres som en trakt mellom vær- og tredekket på produksjonsplattformer. Eventuelle fallende gjenstander fra boretårn blir guidet slik at de ikke treffer produksjonstreet på nabobrønnene. Dette muliggjør samtidig boring og produksjon på nabobrønnene.

NOFI kan spesialtilpasse nettkonstruksjoner for ulike bruksområder ut fra kundens ønske, bestående av flere materialer som for eksempel kraftig PVC-duk, nett, tau og wire.