Hardt arbeid, pågangsmot, klare mål – ispedd mye nysgjerrighet og stolthet var grunnlaget for oppstarten av NOFI Tromsø i 1978. I dag er NOFI Tromsø en av Tromsøs største og eldste industribedrift!

NOFI Tromsø er svært sentral i NOFI konsernet og en viktig samarbeidspartner for de andre datterselskapene i NOFI konsernet. 
Hos NOFI Tromsø finner du bøterivirksomhet for fiskeri, produksjon av oljevernløsninger, flytekaier og utstyr til havbruksnæringen. Selskapet utvikler produkter i nært samarbeid med kundene og salgsapparatet står alltid klar til å bidra med støtte og kompetanse.  Foruten egenproduserte varer selger NOFI Tromsø arbeidsbekledning og personlig verneutstyr til bedriftsmarkedet samt mannskapseffekter til yrkesfiskere både via egen butikk og nettbutikk. 

NOFI Tromsø har over 80 ansatte fordelt på produksjon og administrasjon. Hovedkontor og hovedproduksjon er i Eidkjosen på Kvaløya. I tillegg har selskapet produksjonslokaler på Hansnes- Karlsøy kommune, salgskontorer i Mosjøen og på Finnsnes og butikk i Tromsø.

Tillit, kunnskap og kvalitet

Med tillit, kunnskap og kvalitet som kjennetegn, skal NOFI Tromsø tilby produkter og tjenester som gir unike fordeler for samarbeidspartnere.