Til vår havbruksavdeling i Eidkjosen har vi behov for å utvide ingeniørkontoret med to ingeniører innenfor markedsområdet havbruk. Vi utvikler og leverer utstyr til sjøbasert havbruk som forankring/fortøyning og merdteknologi med integrert prosessutstyr som eksempelvis rørsystemer. Vi har også noe aktivitet innenfor kar og rørsystemer på landbasert oppdrett.

Arbeidsoppgaver:

  • Deltakelse i prosjektarbeid og produktutvikling
  • Utarbeidelse av teknisk dokumentasjon, konstruksjon og produksjonsunderlag.
  • Teknisk og administrativ støtte til salgsteam.
  • Ordrebehandling mot kunde og egen produksjon.

Vi ønsker oss fortrinnsvis en person med erfaring innen konstruksjonsteknikk og prosjektarbeid. Dette er ingen betingelse da det vil bli gitt opplæring internt og eventuelt kursing eksternt. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Søkere til stillingen må ha evne til å arbeide selvstendig så vel som i team. Kandidaten må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Erfaring med DAK program typisk Solid Works er en fordel. Kunnskap innen konstruksjonsberegning og eller FE analyser er ønskelig.

Vi forutsetter en relativt god datakompetanse.

Vi kan tilby:

  • En utfordrende jobb i et sterkt faglig miljø.
  • Lønn etter avtale.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Spørsmål om stillingen:

Gaute Kværnstuen, Avdelingsleder Havbruk
T: 916 23 366
@: gaute@nofi.no

Ronald Andersen, Teknisk sjef Havbruk
T: 928 08 076
@: ronald@nofi.no

Vilkår:

Vi er dataansvarlig for den personlige informasjonen du sender inn i søknaden din Se vår personvernerklæring for ytterligere informasjon.

Når du søker på en stilling aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din med informasjon som kan inkludere videopresentasjon og bilder i din CV og ellers.

Vi kan dele søknaden din med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering og tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen, inkludert rekrutteringsselskaper, tilbydere av personlighetstester, osv.

Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser søknaden din som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 6 måneder.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger:

  1. erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor
  2. erklærer at opplysningene sendt inn til oss er fullstendige og oppriktige, og forstår at bevisste forsømmelser og feilaktige utsagn kan føre til at søknaden din blir avvist eller til senere avskjedigelse
  3. gir du ditt fulle samtykke til behandling av de innsendte og senere innsamlede opplysningene