Vi søker gjerne deg med industriell erfaring. Arbeidet består i hovedsak av produksjon av Polyetylen (PE) - relaterte produkter, f.eks flytebrygger, tanker etc. Arbeidsoppgavene kan til tider være fysisk krevende slik at kandidater må være i fysisk god form. Søkere må kunne kommunisere på norsk eller engelsk. Truckførerbevis, samt fagbrev vil være en fordel, men ingen krav. Opplæring gis ved behov.
Nyansatte må belage seg på noe reiseaktivitet.

Arbeidsted:
NOFI Tromsø, Eidkjosen.
Søknadsfrist: Snarest

Kvinner oppfordres til å søke.

Ønskede kvalifikasjoner

• Høy arbeidsmoral, initiativrik og gode samarbeidsevner

• Positiv, strukturert og selvstendig person med godt humør

• God teknisk forståelse samt praktisk anlagt

Arbeidsoppgaver

• Bearbeiding/sveising av ulike Polyetylen-produkter

• Montering og ferdigstilling av produkter

• Service og vedlikehold hos kunder (Uteoppdrag)

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingene kan rettes til:
Daglig leder, Olav Småbakk Tlf. +47 900 91 316, E-post: olav@nofi.no

Vilkår:

Vi er dataansvarlig for den personlige informasjonen du sender inn i søknaden din Se vår personvernerklæring for ytterligere informasjon.

Når du søker på en stilling aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din med informasjon som kan inkludere videopresentasjon og bilder i din CV og ellers.

Vi kan dele søknaden din med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering og tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen, inkludert rekrutteringsselskaper, tilbydere av personlighetstester, osv.

Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser søknaden din som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 6 måneder.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger:

  1. erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor
  2. erklærer at opplysningene sendt inn til oss er fullstendige og oppriktige, og forstår at bevisste forsømmelser og feilaktige utsagn kan føre til at søknaden din blir avvist eller til senere avskjedigelse
  3. gir du ditt fulle samtykke til behandling av de innsendte og senere innsamlede opplysningene